Ексклюзиви
вівторок, 31 липня 2012 19:23

Ющенко вірить, що "Наша Україна" отримає 10%

Ющенко вірить, що "Наша Україна" отримає 10%
Віктор Ющенко вважає, що його національно-патріотична політсила стане альтернативою. Фото: gazeta.ua

Лідер партії "Наша Україна" Віктор Ющенко вважає, що його політична сила має понад 10% підтримки серед громадян. Про це він заявив на брифінгу під час з'їзду політсили у вівторок, повідомляє "Українська правда".

Він підтвердив прізвища кандидатів першої п'ятірки. За його словами, до партійного списку ввійдуть 225 кандидатів, затвердження списку мажоритарників ще триває.

"Ми більше 10% отримуємо національної підтримки. І це моя думка", - сказав Ющенко.

Він запевнив, що національно-патріотична політсила, яку він очолює, стане альтернативою, як провладній, так і опозиційній командам, які Ющенко розкритикував.

"Партія влади піднімає протиріччя, соборності в цьому мало. А політика партії "Батьківщина" будується на маніпуляції усім українським. Я переконаний, що ці дві сили працюють на одне і те ж: через війну ПР мобілізує силові ресурси для рішення політичної ситуації, а так звана опозиція лише через війну може прийти до влади", - уточнив Ющенко.

Він також додав, що напередодні Дня незалежності національно-патріотичні сили планують ініціювати загальнонаціональний форум щодо захисту української мови.

Політик також нагадав, що голосування по мовному законопроекту не було б результативним без залучення "тушок" від опозиційної політичної сили.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко вірить, що "Наша Україна" отримає 10%». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути