субота, 06 квітня 2013 11:04

Янукович відреагував на прохання Лутковської помилувати Луценка

Янукович відреагував на прохання Лутковської помилувати Луценка
Віктор Янукович Фото: kievskaya.com.ua

Віктор Янукович звернувся до Комісії при президентові України у питаннях помилування з проханням невідкладно розглянути звернення Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Валерії Лутковської та колишнього Міністра охорони навколишнього природного середовища України Георгія Філіпчука.

Комісія повинна розглянути ці звернення і внести свої пропозиції главі держави. Про це повідомляє прес-служба президента України.

Нагадаємо, що до Януковича надійшло звернення Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Валерії Лутковської з проханням про помилування Юрія Луценка, а також звернення Георгія Філіпчука з проханням про помилування.

27 лютого 2012 року Печерський районний суд Києва визнав Юрія Луценка винним у скоєнні низки посадових злочинів і засудив його до чотирьох років позбавлення волі з конфіскацією майна. Екс-глава МВС відбуває покарання у Менській колонії (Чернігівська область).

Зараз ви читаєте новину «Янукович відреагував на прохання Лутковської помилувати Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

98

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути