Ексклюзиви
четвер, 07 червня 2012 13:44

Янукович вичитав міністрів, бо ті прийшли до нього без ручок та паперу

Янукович вичитав міністрів, бо ті прийшли до нього без ручок та паперу
Віктор Янукович розгніваний на міністрів. Фото: gazetavv.com

Президент Віктор Янукович дорікнув керівникам міністерств за те, що вони прийшли на раду іноземних та вітчизняних інвесторів без авторучок та паперу.

Він зазначив, що всі міністри повинні подати відповідні письмові заяви, з пропозиціями що до питань, які були розглянуті на раді інвесторів.

"Я дивлюся, більшість з вас без паперу та авторучок. Один міністр закордонних справ писав та голова Антимонопольного комітету. Порошенко весь час кивав, шо він чує", - дорікнув Янукович міністрам.

Він зазначив, що регіональні ради інвесторів повинні працювати в тісному зв'язку із регіональними комітетами реформ. Він зазначив, що життя іде в регіонах і більше всього інвесторам заважають регіональні бюрократи.

"Бізнес-клімат залежить від регуляторної політики. Стенограма засідання буде ретельно вивчена експертами, після чого буде рішення у вигляді доручення президента. Найближчими днями  я його підпишу".

Янукович також пообіцяв розглянути всі пропозиції бізнесменів, та зазначив, що сьогодні він зустрівся із усіма лідерами бізнесу, які попросили про зустріч. Він звернувся до бізнесменів з пропозицією, що вони разом із владою можуть писати проекти законів.

"Впевнений, що всі зацікавлені в продовженні хороших стосунків з Україною", - підсумував президент.

Зараз ви читаєте новину «Янукович вичитав міністрів, бо ті прийшли до нього без ручок та паперу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути