понеділок, 21 листопада 2011 20:24

Янукович усуне Тігіпка та Аніщенка та об'єднає МОЗ і Мінсоцполітики?

Янукович усуне Тігіпка та Аніщенка та об'єднає МОЗ і Мінсоцполітики?

Президент України Віктор Янукович має намір об'єднати Міністерство охорони здоров'я і Міністерство соціальної політики. Про це пише LB.ua з посиланням на власні джерела.

За їх даними, наразі в Адміністрації президента активно обговорюється можливість злиття Міністерства охорони здоров'я з Міністерством соціальної політики - за європейським зразком.

І нібито Янукович вже прийняв революційне рішення про об'єднання міністерств. Також стала відома можлива кандидатура на посаду голови нового відомства - це нинішній секретар Ради національної безпеки і оборони України Раїса Богатирьова.

Наразі посаду міністра соціальної політики займає Сергій Тігіпко, який одночасно є віце-прем'єром. Міністр охорони здоров'я - Олександр Аніщенко, який був призначений на цю посаду у квітні 2011 року.

Нагадаємо, останнім часом роботу Міністерства охорони здоров'я неодноразово критикували і президент, і прем'єр-міністр Микола Азаров. Нещодавно свої претензії озвучила і Рахункова палата. За висновками проведеного аудиту, МОЗ витратило з порушеннями законодавства близько 200 млн.грн.

Зараз ви читаєте новину «Янукович усуне Тігіпка та Аніщенка та об'єднає МОЗ і Мінсоцполітики?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути