четвер, 19 січня 2012 13:33

Янукович та Азаров не насмілились зануритись у Дніпро

Янукович та Азаров не насмілились зануритись у Дніпро

Президент Віктор Янукович і прем'єр-міністр Микола Азаров взяли участь у святковому богослужінні з нагоди свята Хрещення Господнього на Оболонській набережній у Києві в четвер.

Як повідомила прес-служба президента, церемонія проходила на березі Дніпра біля Свято-Покровського собору (вул. Прирічна, 5-А). Окрім перших двох осіб держави на дійстві були присутні глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін, голова Київської міської держадміністрації Олександр Попов, урядовці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна святкує Водохреща

На майданчику, де проводилося богослужіння, встановили крижану скульптуру князя Володимира з хрестом - подоба пам'ятника на Володимирській гірці.

Перед початком церемонії президент особисто розпорядився прибрати огорожі, які були виставлені з двох сторін від місця проведення церемонії. Люди, що стояли за цими огорожами, просто перекинули їх і наблизилися впритул до місця богослужіння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович вірить, що йорданська вода зробить його світлішим та благороднішим

Церемонію проводив владика Павло, намісник Києво-Печерської Лаври. Церемонія тривала близько 30 хвилин. Відразу після богослужіння президент і прем'єр-міністр покинули Оболонську набережну. Після цього охочі змогли пірнути в ополонку.

Зараз ви читаєте новину «Янукович та Азаров не насмілились зануритись у Дніпро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути