неділя, 25 листопада 2012 14:45

Янукович планує два свої терміни і стільки ж для свого сина Олександра - Доній

Янукович планує два свої терміни і стільки ж для свого сина Олександра - Доній
Доній не вважає правдивими слова Яценюка про перемогу ФОТО: compromat.ua, Владислав Мусієнко

Опозиція має об'єднатися і очиститися. Якщо цього не станеться, це означатиме, що ті сили підіграють Партії регіонів. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" розповів народний депутат Олесь Доній.

"Адже Партія регіонів планує бути при владі вічно. Спочатку два терміни Януковича, потім стільки ж — його старшого сина Олександра. І не по п'ять років, а по сім. Таким чином 28 років може панувати клан Януковича", - заявив він.

За словами Донія, опозиція вже підіграла владі.

"Програш на парламентських виборах був запланований та прогнозований. Опозиція усе зробила для того, щоб перемогла влада. І тут постає питання про очищення — від агентури та продажних людей у керівництві партій. Волинь, Київщина та інші "помаранчеві" області були програні по мажоритарній частині. Значною мірою через те, що там спеціально були поставлені слабкі кандидати проти "грошових мішків". Хто персонально відповідає за висунення таких людей? Як громадянин і людина, яка прагне об'єднання "Батьківщини", "Свободи", УДАРу та інших патріотичних сил, я хочу знати це", - зауважив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кілька конкуруючих між собою політсил не зможуть перемогти владу - Доній

Він вважає, що початок цьому вже покладений.

"Дискусія вже почалася. Мій колега Віктор Уколов заявив, що Яценюк має подати у відставку. Вони всередині мають обговорити — хто більш винуватий у поразці. Не казати, як свого часу біля Українського дому Яценюк: "Ми перемогли". А через кілька днів був прийнятий мовний закон Колесніченка — Ківалова. Так і зараз — розказують про перемогу. Але перемога, коли опозиція стає владою — отримує більшість. А коли вона залишається опозицією — це поразка. Тому після об'єднання "Батьківщина", УДАР та "Свобода мають напрацьовувати програму й перемагати на президентських виборах", - додав Доній.

Повністю інтерв'ю читайте тут

Зараз ви читаєте новину «Янукович планує два свої терміни і стільки ж для свого сина Олександра - Доній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

302

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути