субота, 07 вересня 2013 14:15

Якби Тимошенко домовлялася з олігархами, була б зараз президентом - Небоженко

Якби Тимошенко домовлялася з олігархами, була б зараз президентом - Небоженко
фото: job-sbu.org

Українським опозиціонерам потрібно змінюватися. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав директор соціологічної служби "Український баорметр" Віктор Небоженко.

"Опозиціонери ніяк не можуть знайти спільної мови з вулицею. Вони довгі роки жили на ток-шоу, у розкішних кабінетах, дорогих машинах. А 2010-го змінилися правила гри — тепер треба вміти битися, організовувати людей, не вестися на провокації. Працювати з натовпом — важко, неприємно. Він біжить в один бік, потім — в інший, не дослухавши твоєї чудової промови. Якщо опозиціонери навчаться працювати з масами, то залишаться в політиці. Якщо ж ні, їх замінять інші — раніше чи пізніше", - наголосив він.

За словами Небоженка, Україні потрібен справжній лідер.

"Популістського лідера можна зробити місяців за шість. Він буде зі звичайним прізвищем, наприклад, Голопупенко. А справжній лідер повинен спілкуватися з експертним середовищем, пресою, елітою. Еліта — це ті, хто думає жити тут завжди, і їхні діти також. Еліта виникає з відповідальності, розуміння, куди повинна йти країна і що з нею буде. Ці люди вчаться порозуміння з іншими. Якби Юля домовлялася з олігархами, то була б зараз президентом. Але вона вважала, що переможе сама", - зазначив політолог.

Зараз ви читаєте новину «Якби Тимошенко домовлялася з олігархами, була б зараз президентом - Небоженко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути