вівторок, 10 січня 2017 17:01

Вивчіть вже врешті-решт, депутати вам не підзвітні - Савченко до СБУ

Вивчіть вже врешті-решт, депутати вам не підзвітні - Савченко до СБУ
Фото: bigmir.net

Народний депутат Надія Савченко вважає, що мала право оприлюднити списки військовополонених, не узгоджуючи це питання зі Службою безпеки України.

Про це політик заявила на брифінгу у вівторок.

"Щодо СБУ: вивчіть вже врешті-решт, що народний депутат - це особа, якій народ надав найвищій рівень довіри. Народний депутат має право доступу до будь-якої державної таємниці найвищого рівня. Народні депутати не підзвітні СБУ. Ми можемо співпрацювати", - наголосила Савченко.

Нардеп повідомила, що співпрацює з СБУ та іншими правоохоронними відомствами. Однак зазначила, що має право діяти самостійно.

"Вважаю, що маю на це право. Я пройшла цей шлях і знаю, як виходить найбільш ефективно. Я так вирішила і вважаю, що це допоможе всім іншим", - додала Савченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інформаційна гра проти держави - Безсмертний про списки Савченко

10 січня народний депутат Надія Савченко опублікувала списки українців, які перебувають у полоні або вважаються зниклими безвісти на окупованій території Донбасу та в Росії. Також оприлюднила прізвища осіб, яких вимагають видати бойовики ДНР і ЛНР.
Зараз ви читаєте новину «Вивчіть вже врешті-решт, депутати вам не підзвітні - Савченко до СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути