середа, 07 жовтня 2009 11:34

Вихід людей Костенка з коаліції не матиме наслідків - Стецьків

Вихід людей Костенка з коаліції не матиме наслідків - Стецьків

Рішення лідера УНП Юрія Костенка про відкликання підписів під коаліційною угодою членів Української народної партії Ярослава Джоджика та Олександра Клименка ні до чого не призведе, переконаний нардеп-"нунсівець" Тарас Стецьків.

"Вийти з коаліції може тільки фракція, а не окремі депутати, - каже Стецьків, - Це Костенко прекрасно знає. Чому він такий "принциповий" і з коаліції виходять тільки двоє, а не всі шестеро членів УНП? Сам же Костенко й четверо інших залишаються в коаліції. Це нагадує торги, які ведуться із прем"єром. Наслідків – жодних, а політичної тріскотні більше, ніж достатньо. Що це за принциповість, що виголошують, що не хочуть бути ширмою для Тимошенко, а самі до неї бігають і про щось намагаються домовитися. Хай би всі шестеро і виходили, тоді б показали позицію.

Водночас представник УНП Іван Заєць переконує, що їхніх членів в коаліції було тільки двоє – Клименко і Джоджик.

Костенко погрожував виходом з коаліції своїх депутатів ще з початку року. Спочатку за те, що "уряд веде проросійську політику", потім вимагав від Тимошенко реалізовувати проект "Одеса-Броди" в аверсному режимі і співпрацювати з іноземними інвесторами. Не погоджувався і з тим, що навесні прем"єрка вела переговори з Партією регіонів про зміну Конституції.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Вихід людей Костенка з коаліції не матиме наслідків - Стецьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути