середа, 19 вересня 2012 19:09

Все робиться на шкоду собі, для задоволення бажання влади — Бондар про суд по ЄЕСУ

Все робиться на шкоду собі, для задоволення бажання влади — Бондар про суд по ЄЕСУ

Рішення Господарського суду Києва, що частково задовольнив позов Міноборони Росії до Кабміну по боргові корпорації "Єдині енергетичні системи України" тільки погіршить політичну та економічну ситуацію в країні.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав нардеп-"нунсівець" Олександр Бондар.

"Наслідки його будуть, як і всі наслідки судових процесів проти Тимошенко — це погіршення ситуації в Україні, і політичної, і економічної, і будь-якої. Все робиться на шкоду собі, аби задовольнити які незрозумілі бажання влади", - розказав Бондар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рішення суду щодо ЄЕСУ свідчить про страх влади перед Тимошенко - Турчинов

Окрім того, депутат вважає, що подібне рішення "пов'язано з політикою, з процесами над Тимошенко, по суті, юридично, ніякий уряд ні за які зобов'язання комерційних структур відповідати не може. Тому я думаю це буде використовуватися потім проти Тимошенко", - додав нардеп.

Відповідаючи на питання, яке ж значення для України це рішення матиме, він зауважив: "Знову погіршення ситуації, знову якісь борги перед Росією, погіршення ситуації у стосунках з нею. Все, що до цього відбувалось, так воно й надалі буде відбуватись, поки цей процес буде так турбувати чинну владу. Не кажучи вже про погіршення ситуації в стосунках із заходом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турчинов вважає, що влада сама "винесла" рішення суду по ЄЕСУ

"Я не думаю, що для Росії це щось буде означати, крім того, що будуть й надалі погіршуватись відносини з Україною", - резюмував Бондар.

Зараз ви читаєте новину «Все робиться на шкоду собі, для задоволення бажання влади — Бондар про суд по ЄЕСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути