четвер, 31 липня 2014 11:10

ВР зобов'язана прийняти закон Ляшка, щодо санкцій для Росії - екс-міністр єкономіки

ВР зобов'язана прийняти закон Ляшка, щодо санкцій для Росії - екс-міністр єкономіки

"Після введення санкцій від ЄС та США, Верховна рада просто зобов'язана прийняти законопроект лідера Радикальної партії Олега Ляшка, щодо введення санкції для Росії, і від України. Даним жестом Парламент продемонструє те, що Україна в унісон працює із своїми глобальними партнерами – заявив екс-міністр економіки Богдан Данилишин, коментуючи санкції третього рівня на своїй сторінці в Facebook.

Також Б.Данилишин додав, що: "Дії Російської Федерації та її агентури і посібників в Україні загрожують територіальній цілісності, суверенітету і національній безпеці України, правам і свободам, життю і здоров'ю громадян України, іноземних громадян та осіб без громадянства.

Одним із заходів з примусу міжнародного агресора припинити військову агресію і незаконну окупацію частини України,організацію на її території збройного сепаратизму та спонсорування міжнародного тероризму є економічні санкції щодо країни, яка здійснює такі дії. На сьогодні такі санкції щодо Російської Федерації вже застосували США, країни ЄС та деякі іншікраїни. Але до цього часу відсутні адекватні санкції з боку України.

Разом з тим, ми повинні не припиняти спроби розпочати повноцінний діалог з тими демократичними силами Росії, які прагнуть до діалогу і налагодження рівноправних ділових стосунків з Україною. Сьогоднішня влада Росії – це ще не вся Росія , тому потрібно вести роботу зі всіма, хто прагне врегулювання конфлікту.

Я сам, як дисидент і політичний емігрант готовий включитися в налагодження стосунків між нашими країнами і сприяти врегулюванню конфліктних ситуацій. Такі спроби вже розпочаті через вчених Академії наук Росії" - на останок підсумував політик.

Нагадаємо, що Верховна Рада України минулого тижня після кількох десятків провалених голосувань нарешті включила до порядку денного сесії законопроект Олега Ляшка, який передбачає введення санкцій проти "російських загарбників". За словами самого народного депутата, він має намір зробити все, що в його силах, для того, щоб парламент в кінцевому підсумку прийняв його законопроект, і Україна ввела санкції проти Російської Федерації.

Зараз ви читаєте новину «ВР зобов'язана прийняти закон Ляшка, щодо санкцій для Росії - екс-міністр єкономіки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути