неділя, 19 січня 2014 17:08

Обурені мітингувальники "притушили" Кличка з вогнегасника

На вулиці Грушевського, яка перекрита кордоном внутрішніх військ, зібралося кілька тисяч мітингарів з Євромайдану, які намагаються прорватися до Урядового кварталу. Народ скандує "Банду геть! Ганьба, ганьба!". Міліція пригрозила людям відповідальністю, один з міліціонерів погрожував людям відкрити вогонь, за що обурені люди зірвали з нього погони.

На вході до Маріїнського парку лунають постріли та вибухи, територію трохи задимлено, мітингувальники змістили і підпалили автобус "Беркуту" . Невідомі у помаранчевих касках, які були у натовпі активістів, почали бити палками кордон охорони ВВшників.

З опозиціонерів тут з'явився лише Віталій Кличко, який намагався стати між ВВ та активістами, та закликав мітингувальників піти з Європейської площі. На це мітингарі кричали йому "Ганьба!". Хтось з мітингувальників оббризкав Кличка з порошкового вогнегасника, на що у свою чергу обурився сам нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Обурені мітингувальники "притушили" Кличка з вогнегасника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

41

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути