четвер, 15 грудня 2011 16:50

У львівських депутатів просили грошей на подарунки ветеранам УПА

15 грудня під час сесії Львівської міськради збирали гроші на подарунки воякам УПА до дня Святого Миколая. Таку акцію організували Молодіжний націоналістичний конгрес та організація "Борець".

Перед входом до сесійної зали стояла дівчина із прозорою урною. Вона розповідала депутатам про акцію. Просила їх пожертвувати гроші на подарунки.

"Хочемо привітати близько сотні ветеранів. Було б добре, коли на кожного зібрали хоча б по сто гривень. Подарунок складатиметься з солодощів та фруктів. Можливо, вирішимо якісь соціальні потреби. Кошти збираємо у конкретних людей. Приходимо до них і розповідаємо про акцію. Депутатів важко зловити. Тому вирішили прийти на сесію", - розповіла волонтерка Оксана Дацків.

У скриньці більшість купюр були номіналом по 200 гривень. Також були по одній 500 грн та 100 доларів.

Скільки уже зібрали коштів, організатори не знають. Отримані гроші кладуть одразу у конверти. Перед святом їх відкриють і порахують. Також вони відмовилися повідомити, хто і яку суму пожертвував ветеранам.

"Я дав двісті гривень, - розповів депутат Володимир Гірняк. - Мав сьогодні таку суму біля себе. Мені сподобалася їх ініціатива. Нічого поганого в цьому нема".

Зараз ви читаєте новину «У львівських депутатів просили грошей на подарунки ветеранам УПА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути