понеділок, 05 липня 2010 18:57

Всередині Партії регіонів скоро буде тераріум - політолог

Всередині Партії регіонів скоро буде тераріум - політолог

У майбутньому звільнятимуть міністрів найбільш грошових міністерств. Про це сказав політолог Олександр Палій  у коментарі Gazeta.ua.

"Звільнень буде ще дуже багато. В основному вони стосуватимуться керівників найбільших грошових міністерств, які мають найбільший бюджет" - зазначив він.

"Тут вже не гратимуть ролі свої, чи не свої. Принцип партійної приналежності не матиме значення. Тут грають роль конкретні суми. Керівники Партії регіонів прийшли до висновку, що грошей на всіх не вистачає. Тому треба відібрати у декого важелі. Тому будуть серйозні зміни. Це буде нагадувати тераріум всередині "Регіонів".

За його словами, це може бути найближчим часом.

"Адже ми бачимо, що все зараз відбувається занадто швидко. Все залежатиме від балансу сил всередині уряду, між урядом і президентом" - підкреслив Палій.

Нагадаємо, одна з газет написала, що після звільнення Володимира Семиноженка та Віктора Бойка ще кілька міністрів можуть позбутися своїх крісел.

Мовляв, прем"єр Микола Азаров уже практично погодився на звільнення міністра охорони здоров"я Зиновія Митника. За даними джерел, можливе звільнення і міністра вугільної промисловості Юрія Ященка. Те саме стосується і віце-прем'єра Сергія Тігіпка.

Зараз ви читаєте новину «Всередині Партії регіонів скоро буде тераріум - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути