пʼятниця, 13 грудня 2013 22:22

Влада лише імітувала круглий стіл - Скуратівський

Влада лише імітувала круглий стіл - Скуратівський
Вадим Скуратівський Фото: lenta-ua.net

Влада зробила все, щоби сьогоднішній круглий стіл стосовно знаходження компромісів з активістами Майдану та опозицією став неефективним. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав відомий науковець і громадський діяч, член Ініціативної групи "Першого грудня" Вадим Скуратівський.

"Круглий стіл на сьогоднішній день не показує можливостей стосовно знаходження компромісу та конструктивного діалогу. Влада дивиться на себе в дзеркало, і те, що бачить, там вважає чимось іншим", - наголосив він.

Окрім того, він переконаний, що президент Віктор Янукович із командою мають зробити потуги та знайти вихід заради майбутнього країни: "Владі доведеться погодитись на певне розблокування її агресивності у напрямку автентичної розмови довкола дуже близького майбутнього". Водночас, він наголосив, що "претензій до опозиції немає, а от до влади є".

"Адже вона показує лише імітацію цього круглого столу. Там в першу чергу мають бути переконливі представники протесаної маси", - зазначив експерт, додавши, що причиною такого загострення є "рівень нинішньої української політичної правлячої еліти".

"Зараз йдеться про невисокий інтелектуальний, етичний рівень. Як говориться, не їзди в турне, якщо ти дурне", - резюмував Скуратівський.

Нагадаємо, сьогодні в Києві у "Палаці Україна" відбувся круглий стіл "Об'єднаємо Україну".

Президент Віктор Янукович заявив, що заарештованих учасників протестів слід амністувати, Під час круглого столу також виступали представники студентства, уряду та наукової спільноти. Опозиція також озвучила свої вимоги.

Зараз ви читаєте новину «Влада лише імітувала круглий стіл - Скуратівський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути