середа, 01 жовтня 2014 14:16

Влада здійснює цинічну контрреволюцію, не пускаючи патріотів на вибори - речник "Правого сектора"

Влада здійснює цинічну контрреволюцію, не пускаючи патріотів на вибори - речник "Правого сектора"
unian.ua

Якщо знятого з виборів кандидата в нардепи від "Правого сектора" Андрія Тарасенка не вдастся поновити в реєстрації законним шляхом, то на теперішню владу чекає народна люстрація.

Про це  Gazeta.ua сказав прес-секретар "Правого сектору" Артем Скоропадський, коментуючи відповідне рішення ЦВК.

"Ми будемо оскаржувати це рішення", - заявив він.

Скоропадський нагадав про судимість Тарасенка: "У нього була судимість за хуліганство, тому що він спробував знести пам'ятник Леніну в 2009 році".

"Те, що відбувається зараз, це цинічна контреволюція і спроби зняти з виборів патріотів, які зробили по-суті лютневу революцію 2014 року. Ми бачимо, що зараз за списками Петра Порошенка йдуть різні шахраї, пройдисвіти, колишні депутати Партії регіонів. І загалом абсолютно цинічно ігнорується те, що відбувалося взимку цього року", - зазначив спікер "Правого сектору".

За його словами, народна люстрація буде задіяна не тільки до "регіоналів" і комуністів.

""Правий сектор" безумовно не залишить це так як є. Ми почали програму народної люстрації. Але по-суті, народна люстрація буде застосовуватися не тільки до колишніх членів Партії регіонів і комуністів. Але і до тих, хто зараз прийшов до влади на крові Небесної сотні, хто зараз воює на Донбасі. Тих, хто намагається заборонити патріотам балотуватися до Верховної Ради", - заявив він.

Нагадаємо, що ЦВК своїм рішенням скасувала реєстрацію двох кандидатів у народні депутати за списком політичної партії "Правий сектор" у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі - Андрія Тарасенка (№ 1) та Романа Хмару (№ 16).

Зараз ви читаєте новину «Влада здійснює цинічну контрреволюцію, не пускаючи патріотів на вибори - речник "Правого сектора"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути