вівторок, 10 вересня 2013 09:00

Влада злякалась можливості проведення "комуністичного" референдуму — Симоненко

Влада злякалась можливості проведення "комуністичного" референдуму — Симоненко
Фото: newswave.com.ua

Лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко розповів, що влада злякалась можливості проведення референдуму про приєднання України до Митного союзу, який запропонувала КПУ.

Про це він сказав в ефірі "5 каналу".

"Те рішення суду (яким комуністам заборонялося проводити збори громадян — ред.) говорить лише про те, що влада злякалась, і використовує так звану опозицію для того, щоби діяти руками опозиції. Влада реально налякалась, що може бути проведений цей референдум. Бо за цим референдум стоїть інше — ми повертаємо народу право на вибір", - наголосив політик.

Проте, говорячи про сам закон про референдум, Симоненко сказав: "Це дуже поганий закон. Він не дає реалізувати народу своє право. Проте і цей шанс треба використати".

Нагадаємо, 8 вересня Комуністична партія України, попри судову заборону, все ж таки провела збори щодо ініціювання всеукраїнського референдуму про вступ України до Митного союзу. Близько трьох тисяч людей зібралися на стадіоні "Спартак" у Києві, аби обговорити цю ініціативу.

Зараз ви читаєте новину «Влада злякалась можливості проведення "комуністичного" референдуму — Симоненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

199

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути