пʼятниця, 01 лютого 2013 22:50

Власенко про справу Щербаня: Тимошенко нікому нічого не платила

Власенко про справу Щербаня: Тимошенко нікому нічого не платила
Сергій Власенко Фото: ipress.ua

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко не має відношення до коштів, які перераховувалися на рахунки структур пов'язаних з Павлом Лазаренком і Петром Кириченком. Про це заявив захисник Тимошенко Сергій Власенко в ефірі телеканалу "Інтер", відповідаючи на питання про те, за що Тимошенко перераховувала Лазаренку кошти, пише "Українська правда".

"Навіть відповідно до витягу про підозру, Юлія Володимирівна Тимошенко була акціонером, я цитую слідство Генпрокуратури... Була акціонером офшорної структури "Сомалі Ентерпрайзис" до 28 лютого 1997 року. Всі перерахування, про які ви говорите, здійснювались пізніше, до них Тимошенко не має жодного відношення", - сказав він.

На уточнююче запитання, що Тимошенко перераховувала кошти на рахунки Кириченка в інтересах Лазаренка з 1995 року, Власенко заявив: "Юлія Тимошенко не платила жодних грошей ні на рахунки вбивць, ні фірми, які до неї прив'язують, не платили жодних коштів на рахунки фірм, пов'язаних із вбивцями".

Як відомо, за даними Генпрокуратури Тимошенко перераховувала гроші за вбивство депутата Євгена Щербаня.

Зараз ви читаєте новину «Власенко про справу Щербаня: Тимошенко нікому нічого не платила ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути