пʼятниця, 14 лютого 2014 03:20

Власенко порадив "регіоналам" впасти на коліна і вибачатись

Власенко порадив "регіоналам" впасти на коліна і вибачатись
Сергій Власенко. Фото: espreso.tv

Влада на чолі з президентом Віктором Януковичем та Партією регіонів має вибачатись перед українським народом, а не висувати якісь умови.

Таку упевненість в ефірі 5 каналу висловив захисник екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, колишній народний депутат Сергій Власенко.

Політик, зокрема, обурився, що чинна влада має нахабність пробувати диктувати свої вимоги людям.

"Замість того, щоб впасти на коліна, вибачатись, вибачатись і ще раз вибачатись, вони ставлять умови, щось комусь диктують", - наголосив Власенко.

Він зазначив, що можновладці намагаються уникнути відповідальності за ситуацію в країні, звинувачуючи своїх опонентів та мітингувальників.

"Вони роблять спробу перекласти з себе відповідальність, як з влади, на інших: на журналістів, опозицію, на тих невинних людей, які загинули", - підкреслив екс-нардеп.

Власенко також звернув увагу на те, що влада прикриває силовиків, які проявили жорстокість відносно мирних демонстрантів.

"Жодного "беркутівця" не те що не заарештовано, навіть не затримано — це тих, хто на очах усієї України бив людей", - заявив політик.

Зараз ви читаєте новину «Власенко порадив "регіоналам" впасти на коліна і вибачатись». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути