середа, 20 березня 2013 14:27

Власенко навів докази того, що не є адвокатом вже понад 4 роки - документ
7

Фото: Фото: Facebook

Сергій Власенко викрив доказову базу суду, який позбавив його мандата. Зокрема, на своїй сторінці у Facebook він опублікував копії документу, який підтверджує, що він не підтверджував відомості про себе як адвоката у реєстрі з 2008 року.

"В зв'язку із тим, що попередні фото були не дуже якісні, повторно публікую позицію НААУ у моїй справі про позбавлення мене мандату. Ця позиція була взята за основу судом. При цьому хочу нагадати, що починаючи з березня 2008 року, я не був адвокатом (пп.1 п.1 ст.1 закону "про адвокатуру та адвокатську діяльність" адвокат-фізична особа, яка ЗДІЙСНЮЄ АДВОКАТСЬКУ ДІЯЛЬНІСТЬ). При цьому навіть в цьому документі НААУ зазначено, що я не підтверджував відомості щодо мене в реєстрі, то на якій підставі вони (НААУ) внесли ці відомості до цього реєстру? При цьому, ще раз звертаю увагу, що Закон України "Про адвокатуру та адвокатську діяльність" розповсюджується лише на адвокатів ( яким я з 2008 року НЕ БУВ). Ще один момент, якщо я порушив Закон "Про адвокатуру", то чому мене покарали згідно із Законом "Про статус нардепа"?

Зараз ви читаєте новину «Власенко навів докази того, що не є адвокатом вже понад 4 роки - документ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути