вівторок, 20 вересня 2011 10:45

Власник "ПростоПрінта"- владі: ми повернемо нашу країну

Власник "ПростоПрінта"- владі: ми повернемо нашу країну

Власник компанії "ПростоПрінт", яка випускає скандально-відомі футболки з написом "Спасибо жителям Донбасса...", Денис Олейников записав звернення до представників української влади.

У зверненні, зокрема, Олейников анонсував тур Україною з футболками "Спасибо жителям Донбасса..." та загальну акцію протесту 22 листопада.

Звертаючись до вищих керівників країни, він наголосив: "Останній рік ви організували справжній терор проти власного народу. І цей терор у рівній мірі реалізовується у Донецьку і у ЛьвовІ, на заході і на Сході".

Він також заявив, що ворогом народу є "не Росія чи НАТО, не російська чи українська мови", а саме влада.

"22 листопада ми виведемо на Майдан 200 тисяч осіб. І це будуть люди, які не потерплять знущання над нашою країною, над Україно, яку ми любимо, а ви ненавидіте. Ви занадто рано повірили, що другого Майдану не буде. Він буде. Ми прийдемо і повернемо назад нашу країну. Слава Україні", - звернувся директор "ПростоПрінта" до влади.

Як зазначив раніше активіст громадського руху "Спільна справа" Олександр Данилюк, який водночас є й адвокатом Олейникова, саме після цього відео директору "ПростоПрінта" погрожували.

"Йому телефонували невідомі з вимогою припинити участь в акціях "Спасибо жителям Донбасса" та друк однойменних футболок, погрожували життю та здоров'ю його
родини", - розповів Данилюк. Він також зазначив, що наразі Олейников збирається вивозити свою родину за кордон.

"Ми вважаємо, що за цим стоять люди, які стоять і за наїздом на компанію, і за виселенням компанії із приміщення, які віддавали наказ "Беркуту" заволодіти футболками у четвер. Тобто це представники влади, у цьому немає сумніву", - наголосив Данилюк у коментарі Gazeta.ua.

Крім того, стало відомо, що 19 вересня приблизно о 18:00 у Києві на вул. Щекавицькій отримав вогнепальне поранення громадянин Андрій Орест, який йшов в офіс громадського руху "Спільна справа". Він розповів, що невідомі вимагали у нього зняти футболку "Спасибо жителям Донбасса", а потім вистрелили.

Зараз ви читаєте новину «Власник "ПростоПрінта"- владі: ми повернемо нашу країну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути