неділя, 26 серпня 2012 09:20

"Влада в Україні фактично купується за великі гроші" — Костенко

"Влада в Україні фактично купується за великі гроші" — Костенко
Влада так навчилася регулювати в інший спосіб волевиявлення громадян, що такої фальсифікації, як 2004 року, не буде, підкреслює Юрій Костенко Фото: ura-inform.com

Після парламентських виборів малоймовірний народний вибух, бо зараз вибуховий потенціал досить низький. Таку думку у новому номері журналу "Країна" висловив лідер Української народної партії Юрій Костенко.

"Поки люди не бачать альтернативи, на відміну від 1991 року чи 2004-го. Вони розчаровані практично в усіх виборчих проектах і нікому не довіряють. Але невідомо, що відбуватиметься після виборів. Може й вибухнути", - зауважив він.

Костенко наголосив, влада так навчилася регулювати в інший спосіб волевиявлення громадян, що такої фальсифікації, як 2004 року, не буде.

"Подивіться, як фахово на мажоритарних округах працюють кандидати, які формально є незалежними, бізнесменами, а насправді йдуть від влади", - підкреслив лідер УНП.

Костенко зауважив, що влада в Україні фактично купується за великі гроші.

"Це наслідок політичного режиму – олігократії. Усе телебачення – приватне. Що там популяризується? Що генерують Шустер та Кисельов – ненависть, протистояння українців за мовною ознакою, поляризується і те, до якої церкви ходиш чи яким героям кладеш квіти. Але це не політика, на основі якої твориться гарне життя", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми переживаємо останній найгірший етап кримінально-олігархічної системи"- Карасьов

Повне інтерв'ю Юрія Костенко читайте у журналі "Країна" № 32 (135) за 23 серпня 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «"Влада в Україні фактично купується за великі гроші" — Костенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути