субота, 08 вересня 2012 13:12

Влада тисне на ТВі, бо боїться повторення 2004 року - Яценюк

Влада тисне на ТВі, бо боїться повторення 2004 року - Яценюк
Арсеній Яценюк виступив під час мітингу на підтримку телеканалу ТВі. Фото: frontzmin.ua

Влада тисне на ТВі, боючись повторення 2004 року. Про це під час акції на підтримку телеканалу сказав один з лідерів Об'єднаної опозиції Арсеній Яценюк.

"Це не просто про канал ТВі. Це про нас з вами. Це про наші права. Ми начебто народжені ще вільними з однаковими правами, маємо право говорити те, що ми хочемо. Маємо право чути правду. Саме канал ТВі є тим джерелом інформації, тим світлом, яке каже правду. Ця правда неприємна для влади. Ця правда іноді неприємна і для опозиції. Та правда, та думка і є демократія. Демократія — це не просто набір слів, це можливість почути правду, право сказати правду. Саме тому ми захищаємо канал ТВі", - наголосив Яценюк.

Політик переконаний, що проблеми у ТВі почалися після того, як гендиректор каналу потрапив до виборчого списку Об'єднаної опозиції.

"Вони (влада — ред.) перелякалися, тому що Микола Княжицький вирішив боротися за демократію не тільки на каналі, але і в стінах парламенту. Треба сказати ще одну правду. Вони почали відключати ТВі тоді, коли Княжицький став у списку опозиції. І тоді, коли вони зрозуміли, що в Україні може повторитися національне підняття накшталт 2004 року. Я в це вірю", - зауважив він.

Зокрема, Яценюк зазначив, що проблема з ТВі дуже схожа на ситуацію з "5 каналом" у 2004році.

"Але зараз тільки через канал ТВі ми зможемо донести віру, переконання. Тому вони вирішили не допускати тих помилок, які вони допустили у 2004 році. Тоді вони не відключили "5 канал" і тоді відбулася революція. Сьогодні вони не відключать ТВі і Україна змінеться і ми виборемо своє майбутнє", - підкреслив Яценюк.

Нагадаємо, 5 вересня основний супутниковий телеоператор в Україні "Воля" виключив ТВі зі свого стандартного сервісу. Канал в даний час доступний тільки для глядачів, які підписалися на найдорожчий пакет.

Зараз ви читаєте новину «Влада тисне на ТВі, бо боїться повторення 2004 року - Яценюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути