середа, 16 травня 2012 16:18

Влада повинна провести соцреабілітацію бомжів - "бютівець"

Влада повинна провести соцреабілітацію бомжів - "бютівець"
Сенченко вважає, що бомжів вивезуть кудись у ліс. Фото: glavcom.ua

"Бютівець" Андрій Сенченко не вірить в те, що донецькі бомжі на час проведення Євро-2012 будуть знаходитися на Азовському морі. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Влада не вважає бомжів за людей, тому вивезуть їх не на море, а у найближчу лісопосадку. Яке море? Хто це фінансуватиме? Їх що, кинуть на пляжах? Насправді бомжі – це проблема в першу чергу влади. Така категорія людей утворилася через відсутність роботи, і тому що закони дозволяють викинути людину із її житла, провівши махінації із нерухомістю. Багато хто опинився на вулиці не через те, що є асоціальним елементом, а з вимушених причин", - зауважив депутат.

Сенченко вважає, що влада має провести соціальну реабілітацію таких громадян. "Сьогодні, забезпечивши житлом та роботою, їх все одно не можна повернути до нормального життя. Треба довести ситуацію до того стану, коли б людина могла нормально існувати. Бо це ж не комахи, не бродячі собаки, а наші громадяни. Це колишні шахтарі, вчителі, лікарі. Вони не з луни впали", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На фінал Євро-2012 приїдуть 6 німецьких віпів, але пересуватимуться на броньовиках

Говорячи про те, чому влада не займається цією проблемою, "бютівець" зазначив: "Навіть якщо все українське суспільство перетвориться на бомжів, Віктора Януковича це не зачепить. Владу взагалі не цікавить те, що дві третини українських громадян отримують зарплату, яку вистачає лише на те, аби заплатити за компослуги. Це в той час, коли відмивання коштів у комунальній сфері перетворилося на ще один кримінальний бізнес".

Нагадаємо, мер Донецька Олександр Лук'янченко заявив, що у дні проведення чемпіонату Євро-2012 більшість людей без певного місця проживання покинуть місто і відправляться на південь.

Зараз ви читаєте новину «Влада повинна провести соцреабілітацію бомжів - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути