середа, 15 травня 2013 10:44

"Влада боїться, щоб не дай Бог марш опозиції рушив у напрямку АП" - Москаль

"Влада боїться, щоб не дай Бог марш опозиції рушив у напрямку АП" - Москаль
Москаль під час виступу у ВР заявив про намагання влади зірвати мітинг опозиції у Києві 18 травня. Фото: dosye.com.ua

Влада проводить наради з приводу того, як не допустити проведення заключного мітингу акції "Вставай, Україно!" у Києві 18 травня.

Як повідомляє кореспондент Gazeta.ua, про це, виступаючи в парламенті, сказав депутат від "Батьківщини" Геннадій Москаль.

За його словами, зокрема наради проводить секретар РНБО Андрій Клюєв.

Москаль упевнений, що "те, що влаштовує влада в обласних центрах - це квіточки", порівняно з тим, що вона готує на 18 травня у столиці. Депутат розповів, що до Києва вже звезли техніку, а на представників опозиції, які роздають флаєри-запрошення на мітинг, вчиняються напади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В опозиції заявляють про підготовлені владою засідки через мітинг 18 травня

Москаль також повідомив, що на 18 травня Київська міська державна адміністрація планує проводити ряд акцій у центрі Києва, у тому числі за участі дітей, аби перешкодити проведенню акції.

"Влада боїться народу, а також того, щоб не дай Бог цей марш не рушив у напрямку Адміністрації президента", - зазначив політик.

У ложі преси на 3-му поверсі представники прес-служби "Батьківщини" роздали журналістам флаєри з інформацією, які вимоги будуть висунуті на акції 18 травня. Також тут є звернення до киян: "Ми обурюємося владою на кухнях, в офісах, у соціальних мережах. Режим не чує нічого, поки кожен говорить сам за себе. Лише потужний хор із мільйонів голосів змусить владу прислухатися до людей. 18 травня до Києва на мирний марш люди їдуть з усієї України. Кияни та мешканці Київщини, приєднуйтеся!".

Зараз ви читаєте новину «"Влада боїться, щоб не дай Бог марш опозиції рушив у напрямку АП" - Москаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути