пʼятниця, 29 липня 2011 15:53

Вітренко знає, як Україні розрахуватися з боргами

Вітренко знає, як Україні розрахуватися з боргами

Реформи президента Віктора Януковича покращують лише становище олігархів.

Таку думку на прес-конференції висловила лідер ПСПУ Наталія Вітренко.

"Я не вважаю, що це можна назвати реформами, оскільки реформи - це еволюційні зміни, які впливають на покращення ситуації. Жодних покращень я не бачу. Влада намагається збільшити приток коштів до бюджету за рахунок народу. Ці реформи йдуть на добро тільки для олігархів", - зауважила Вітренко.

Вона також зауважила, що Україна має колосальний зовнішній борг.

"Єдиний засіб виплатити цей борг - це підняти виробництво. Ми потребуємо інвестицій і надати їх тільки Росія. Росія це світовий поклад ресурсів і вона має потенціал. Якщо ми об'єднаємося, то будемо захищені газом та російською нафтою. Інвестиції може надати тільки Північ (Россія - Ред.), оскільки Заходу конкуренти не потрібні, але продажна еліта не хоче інтегрувати Україну у союз з Росією", - додала лідер ПСПУ.

Говорячи про арешт екс-голови Держфінпослуг Василя Волги, Наталя Вітренко висловила думку, що колишній чиновник не поділився.

"Волга свідомо пішов працювати у цю корпорацію. Він чудово розумів, що від нього будуть вимагати ділитися доходами, але він пішов на це свідомо, тому нехай тепер відповідає. Мені шкода, шо він експлуатував ліву ідею і навіть назвав свою партію Союзом лівих сил. Діяльність Волги підтвердила, що нічого спільного з лівим рухом він не має", - резюмувала Вітренко.

Зараз ви читаєте новину «Вітренко знає, як Україні розрахуватися з боргами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути