пʼятниця, 10 січня 2014 09:53

Вимогу про єдиного кандидата назвали юнацьким максималізмом

Вимогу про єдиного кандидата назвали юнацьким максималізмом
Олександр Палій. Фото: grim.in.ua

У неділю на майдані буде хороший мітинг в хорошій компанії.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Олександр Палій.

"Люди, які зберуться, повинні розуміти, що, по-перше, тема дострокових виборів нікуди не зникла, вона триває. По-друге, на весну організовують масштабні заходи. В цю пору року значно легше їх фізично зробити. Коли кілька мільйонів людей з різних боків країни йдуть в одному напрямі — це революція. Тому зараз повинна проходити підготовка до страйкової та політичної кампаній. Опозиціонери повинні зі сцена на майдані виголосити цей план. Однак треба усвідомити, що швидко він не реалізується", - зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автомайданівців викликають на допити

Коментуючи заяву координатора об'єднання Майдан Ігоря Куруса про те, що громадськість вимагає від опозиції до 10 січня визначити єдиного кандидата в президенти, Палій наголосив: "Це юнацький максималізм. Не факт, що єдиний кандидат щось дасть, і ми матимемо якусь раціональну річ. Зараз і так зрозуміло, хто ним є — той, у кого найвищий рейтинг. Нині це Кличко. Сумнівів з цього приводу ні у кого немає. Що з цього? Який сенс в цьому? Значно важливішим є результат, аніж якісь гасла та декларації".

За словами експерта, в Україні революційна ситуація, коли верхи не можуть, виявили свою повну некомпетентність та моральну деградацію, а низи не хочуть. Однак критична маса людей говорить, що так далі жити не можна.

Нагадаємо, вчора 9 січня координатори громадської ради Майдану повідомили, що висунули вимогу до лідерів опозиції визначитись з єдиним кандидатом у президенти України до 10 січня.

Зараз ви читаєте новину «Вимогу про єдиного кандидата назвали юнацьким максималізмом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

51

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути