четвер, 14 липня 2011 19:24

Спецтема: Роман Ландік - "Гроза блондинок"

"Відморозки в Україні були за будь-якої влади" — Капранов

"Відморозки в Україні були за будь-якої влади" — Капранов

В Україні завжди було добре відморозкам.

"Вони вважають себе пупом землі, а решта — у них під ногами. І їх завжди була достатня кількість, за будь-якої влади, - прокоментував скандальну ситуацію із Романом Ландіком журналу "Країна" видавець та письменник Дмитро Капранов. - Згадайте перший скандал із президентом Віктором Ющенком — він стосувався його сина".

10 червня депутата Луганської міськради від Партії регіонів 37-річного Романа Ландіка затримали в Краснодарському краї Росії. Тижнем раніше в інтернеті з'явилося відео, зняте камерами спостереження в Луганському ресторані "Баккара". На ньому Роман, після невдалого флірту з дівчиною, почав її бити. У дівчини черепно-мозкова травма й струс мозку.

Романа Ландіка виключили з партії. Його батько та дядько — народні депутати від Партії регіонів.

"Проблема синів — це традиційна українська проблема. І, звісно, вони повинні отримувати по голові. Чоловік, який не отримував по голові в тій чи іншій формі, почувається всесильним, і потім доходить до таких от випадків", - підкреслив видавець.

Між тим, вчора в мережі з'явилося відео, на якому Віктор Янукович-молодший повертався додому у нетверезому стані і матюкався на вулиці. Запис зробила позавчора ввечері журналістка громадського партнерства "Новий Громадянин" Ганна Грабарська.

Як поводитися із мажорами Дмитро Капранов розкаже у новому номері журналу "Країна" №80 від 15 липня 2011 р.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «"Відморозки в Україні були за будь-якої влади" — Капранов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути