понеділок, 25 липня 2011 20:15

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Видалений із зали суду "грифонцями" нардеп готує позов на Кірєєва

Видалений із зали суду "грифонцями" нардеп готує позов на Кірєєва

Нардеп-"бютівець" Юрій Прокопчук буде позиватися на суддю Родіона Кірєєва та співробітників спецпідрозділу "Грифон". Про це він розказав у коментарі Gazeta.ua.

"Той, хто вимагає звертатися до себе "ваша честь", творить абсолютне безчестя. Це не правосуддя, а кривосуддя. Йому (Кірєєву - ред.) не сподобалося, що я аплодував. Ми вже переплюнули Білорусію, тому що аплодисменти після промови трактуються як порушення порядку. Скоро порушенням буде вважатися неправильний погляд чи неправильне дихання. Сьогодні з зали суду видаляли і журналістів, і депутатів під будь-яким приводом.

План у влади такий: видалити з залу всіх, і завести тільки тих продажних провокаторів, які приходять під суд. Потім заснувати таку собі "трійку", тихенько без відеокамер засудити Юлію Володимирівну, і умити руки. Це пряме нищення опозиції, але, думаю, їм це не вдасться. Кірєєвих не вистачить", - сказав депутат.

За словами Прокопчука, суддя Кірєєв та співробітники "Грифону" порушили закон.

"Злочинний наказ (Кірєєва - ред.) виконував спецпідрозділ "Грифон", в тому числі застосовуючи фізичну силу. Це продовження широкого поступу до тоталітарної держави, яку планує створити Янукович і його банда. Зараз я їду повідомляти про злочин, скоєний проти народного депутата і громадянина. Буду подавати позив проти судді Кірєєва та працівників "Грифону" до райвідділу Шевченківського суду. Також поїду на медичну експертизу, бо у мене пошкодження у ліктьовому суглобі.

Коли 18 чоловік на одній лівій руці висне і намагається її зламати чи викрутити, то і Шварценегер би не впорався. Буду діяти згідно Конституції і закону про статус народного депутата. Додам тільки, що впевнений, що Кірєєв формально виконує замовлення. Видно, його "підвісили" за ті наркотики, які він кришував, і тепер він сліпо виконує волю влади. Бо знає, що інакше його посадять", - підсумував "бютівець".

Нагадаємо, що сьогодні, під час судового засідання у справі екс-прем'єра Тимошенко, її адвокат Микола Сірий заявив клопотання про оголошення перерви у судовому засіданні у зв'язку із завершенням о 18 годині робочого дня. Присутні у залі народні депутати після цієї заяви почали аплодувати. Суддя Кірєєв одноосібно визначив порушником Прокопчука і наказав співробітникам міліції вивести його з зали.

Зараз ви читаєте новину «Видалений із зали суду "грифонцями" нардеп готує позов на Кірєєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути