субота, 29 листопада 2014 00:50

Віце-прем'єр Росії обурився, що їхні зірки агітували в Молдові за ЄС

Віце-прем'єр Росії обурився, що їхні зірки агітували в Молдові за ЄС
fed.sibnovosti.ru

Віце-прем'єр Російської Федерації, спецпредставник президента Володимира Путіна з питань Придністров'я Дмитро Рогозін висловив невдоволення тим, що зірки російської естради виступили у Кишиневі на запрошення проєвропейської Демократичної партії Молдови.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Йдеться про Філіпа Кіркорова, Максима Галкіна та Миколу Баскова.

"Цікаво, скільки євро заплатять Кіркорову за агітацію Молдавії стати єврорумунами", - пише чиновник.

Як зазначає "Укрінформ", ця репліка викликала активне обговорення у соцмережі. Багато коментаторів в основному підтримали позицію віце-прем'єра (деякі навіть називали ДПМ "головними ворогами усього Росіянина на Молдавській землі"). А користувач Дмитро Кулик нагадав, що у 2001 році російська влада навіть підписала Договір про дружбу і співпрацю з Молдовою: "Dmitry Rogozin, дехто у 2010 році з цими Єврорумунами підписував договір про співпрацю, саме з цими, які сьогодні організували цей концерт, чи договір вже втратив силу?"

Як відомо, напередодні на центральній площі молдавської столиці відбувся концерт за участю Філіпа Кіркорова, Максима Галкіна, Миколи Баскова, а також Лайми Вайкуле і Андрія Малахова. Виступ був організований Демократичною партією Молдови, яка виступає за інтеграцію країни в Євросоюз. Самі артисти наразі ніяк не прокоментували репліку Рогозіна.

Зараз ви читаєте новину «Віце-прем'єр Росії обурився, що їхні зірки агітували в Молдові за ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути