Ексклюзиви
вівторок, 21 липня 2015 11:35

Вибори в Чернігові не змінюють політбалансів - політолог

Вибори в Чернігові не змінюють політбалансів - політолог
Фото: Gazeta.ua

Вибори на 205 окрузі в Чернігові не є раціональними. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Володимир Цибулько.

За його словами, вартість цього мандата зашкалила всі межі. "Схема боротьби за своїми аргументами нагадує війну Росії проти України на Донбасі. Вона розказує, що воює проти США, а гинуть українці. Для Корбана це не здобуття мандата, а рейдерське захоплення території. Ідея в тому, щоб продемонструвати весь спектр засобів боротьби проти Порошенка", - зазначив експерт.

Цибулько вважає, що в Чернігові йде підготовка та апробація перед місцевими виборами. "Діють за стратегією: напасти на Чернігів, щоб здобути Дніпропетровськ. Також це своєрідна помста Коломойського і його середовища президенту, за те, що їх почали усувати з влади. Але її суть полягає в тому, щоб по максимуму мобілізувати свою команду", - зауважив політолог.

"Ці вибори не змінюють ніяких політичних балансів. Найдивніше, що місцеві висуванці "просідають". Ніхто не запропонував патріотичну ідеологію. Битва мала бути між чернігівськими та приїжджими. А не київськими та дніпропетровськими. Чернігів - дуже спокійне місто. Він не піддається масовому психозу, який влаштували заїжджі політтехнологи", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «Вибори в Чернігові не змінюють політбалансів - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути