пʼятниця, 20 травня 2016 15:04

Вибори на окупованому Донбасі Тимошенко вважає зрадою національних інтересів

Вибори на окупованому Донбасі Тимошенко вважає зрадою національних інтересів

Прийняття закону про вибори на Донбасі в ситуації, коли не зупиняється окупація, не звільняються території і не проведена демілітаризація, є зрадою національних інтересів держави.

Про це заявила лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко в інтерв'ю телеканалу "Інтер", коментуючи сьогоднішню акцію протесту під стінами парламенту проти виборів на окупованих територіях.

"Мені зрозуміле обурення добровольчих батальйонів. Адже готується абсолютно зрадницька для країни стратегія щодо проведення виборів під час окупації та війни на Донбасі. Добровольчі батальйони повстали проти такої здачі країни", – наголосила політик.

За словами Тимошенко, "Батьківщина" підтримує вимоги добробатів, які сьогодні жертовно служать Україні всупереч слабкій і зрадницькій політиці центральної влади.

"Ми вважаємо, що народ має право на адекватні і абсолютно правильні вимоги – виборів на Донбасі під час окупації бути не може. Спочатку мирне врегулювання, звільнення, демілітаризація, повернення біженців назад до своїх домівок, відновлення українських законів, української влади на цих територіях. І тільки після цього можна розпочати публічну дискусію про вибори. До цього моменту будь-які вибори на Донбасі – це знищення України!" – пояснила Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Вибори на окупованому Донбасі Тимошенко вважає зрадою національних інтересів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути