пʼятниця, 18 листопада 2011 10:47

Верховній Раді радять встановити Велику китайську стіну

Верховній Раді радять встановити Велику китайську стіну

Регламентний комітет не розглядав питання встановлення систем відеоспостереження в адмінбудинку Верховної Ради. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "бютівець" Сергій Сас.

"Таке відеоспостереження не потрібно. Для чого?! У Верховній Раді є багато не профінансованих напрямків, які безпосередньо стосуються її діяльності. Зокрема щодо друку на паперових носіях законопроектів в першому читанні, які роздають народним депутатам. Від цього треба відходити і переходити на електронну систему", - зазначив він.

Депутат поцікавився, чи є у Верховної Ради необхідність "підглядати за кимось".

"Для цього є міністерство внутрішніх справ, управління державної безпеки, цілий ряд напівпідпільних структур. Нехай вони цим займаються в тих межах, які їм дозволяє законодавство. Ми вже три рази зробили паркан, давайте ще п'ять разів зробимо камери. Чи снайперів на даху посадимо, щоб вони обороняли Верховну Раду. Або побудуйте тут Велику Китайську стіну. Якщо настане відповідний момент, вона не збереже від людського гніву ні Верховну Раду, ні тих, хто знаходиться всередині", - зауважив Сас.

"Бютівець" впевнений, що депутати мають фахово вирішувати питання, які цікавлять людей, тоді під Верховною Радою не будуть збиратися мітингувальники.

Зараз ви читаєте новину «Верховній Раді радять встановити Велику китайську стіну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути