понеділок, 14 липня 2014 09:11

Великобританія не продаватиме Росії власні літаки та обладнання - ЗМІ

Великобританія не продаватиме Росії власні літаки та обладнання - ЗМІ

Уряд Великобританії вирішив видалити Росію зі списку країн, які можуть купувати британські літаки і обладнання.
Про це повідомляє видання "Новое время".

Уряд Великобританії не пустив на Міжнародний аерокосмічний салон Фарнборо більшу частину делегації з Росії у зв'язку з подіями в Україні.

Британський уряд також ухвалив рішення видалити Росію зі списку країн, які були б в змозі купити британські літаки і обладнання, відзначає видання The Independent.

Міністерство закордонних справ Великобританії також пояснило, що на авіасалон не зможуть потрапити представники більшості російський виробників і міністерств.

Експортер російської зброї Рособоронекспорт заявив, що через рішення уряду Великобританії компанія втратила можливість провести намічені переговори з партнерами та укласти контракти, зазначає 5 канал.

Російське посольство в Лондоні вже відреагувало на заборону в'їзду великої частини делегації з Росії і назвало рішення уряду Великобританії "розчаруванням". Дипломати також заявили, що чекають роз'яснення від Лондона.

Фарнборо (Farnborough International Airshow) є ключовою подією в світі авіакосмічної індустрії, проходить два рази на рік у Великобританії. Світові виробники представляють свої новітні розробки та укладають багатомільярдні контракти на поставку літаків і вертольотів.

Зараз ви читаєте новину «Великобританія не продаватиме Росії власні літаки та обладнання - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути