Ексклюзиви
середа, 19 жовтня 2011 10:59

"Васильківських терористів" залишили за ґратами ще на два місяці

"Васильківських терористів" залишили за ґратами ще на два місяці

Солом'янський районний суд міста Києва прийняв рішення продовжити утримання трьох "васильківських терористів" за ґратами.

Як повідомили Gazeta.ua у прес-службі організації "Патріот України", учора відбувся суд над трьома "патріотівцями" - Ігорем Мосійчуком, Володимиром Шпарою та Сергієм Бевзом, які були затримані СБУ наприкінці серпня у Василькові через підозру у підготовці терористичного акту до Дня незалежності України.

Суд обрав в якості наступного запобіжного заходу щодо затриманих продовження їхнього перебування у СІЗО.

Як уточнили у "Патріоті України", Мосійчуку, Шпарі та Бевзу подовжили тримання під вартою до 4 місяців. Раніше вони вже відсиділи 2 місяці.

"Під час прийняття рішення фактично не були взяті до уваги численні аргументи захисту: взяття на поруки народними депутатами, позитивні характеристики, наявність малолітніх дітей на утриманні та інше", - зауважили в організації.

"Патріотівці" вважають подібний розвиток подій продовженням репресій проти націоналістів.

Нагадаємо, 22 серпня співробітники СБУ у Василькові Київської області затримали активістів організації "Патріот України", які 24 серпня нібито планували здійснити вибух у Києві або передмісті за допомогою саморобного вибухового пристрою.

26 серпня Солом'янський райсуд Києва заарештував на два місяці депутатів Васильківської міськради Сергія Бевза та Ігоря Мосійчука, яких підозрюють у підготовці теракту.

У "Патріоті України" заявили, що не мають ніякого відношення до нібито знайдених в офісі організації провокаційних листівок і вибухового пристрою, і що ті були підкинуті з метою спровокувати репресії проти "патріотівців".

Зараз ви читаєте новину «"Васильківських терористів" залишили за ґратами ще на два місяці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути