понеділок, 06 жовтня 2014 14:08

В уряді Німеччини попередили Росію про нові санкції

В уряді Німеччини попередили Росію про нові санкції
molbuk.ua

Уповноважений уряду ФРН зі співробітництва з Росією Гернот Ерлер вважає дії Росії недостатніми для врегулювання кризи в Україні.

Бездіяльність Москви в українському питанні може привести до нових санкцій.

"Європейські політики не бачать, щоб Росія сприяла реалізації досягнутих в Мінську угод з врегулювання кризи на Донбасі. Ми практично не бачимо тиску Росії на людей, які контролюють Донецьк і Луганськ, щоб пункти домовленостей могли виконуватися крок за кроком", - заявив Ерлер.

На його думку, відсутність прагнення до встановлення миру в Україні може обернутися для Росії новими санкціями з боку ЄС.

Ерлер зазначив, що сепаратисти в Донецьку і Луганську мають намір провести власні вибори 2 листопада, які не передбачені мінськими угодами контактної групи по Україні, і вважає, що вони "трактують домовленості як крок до незалежності".

Водночас уповноважений уряду Німеччини висловив упевненість, що призупинення і скасування санкцій проти Росії можливе, "але це першим ділом залежить від політичних рішень, прийнятих в Москві".

Зараз ви читаєте новину «В уряді Німеччини попередили Росію про нові санкції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути