середа, 17 липня 2013 11:13

В уряді думають над тим, як стимулювати українську економіку

В уряді думають над тим, як стимулювати українську економіку
Фото: politdengi.com.ua

В уряді думають над тим, як стимулювати українську економіку

Про це на засідання уряду сказав віце-прем'єр-міністр Сергій Арбузов, який головує у Кабміні під час відпустки прем'єра Миколи Азарова.

"Щодо активізації економіки та соціально важливих проектів, то наголошую, що в умовах низьких темпів розвитку світової економіки, головним завданням уряду є пошук внутрішніх стимулів економіки України", - підкреслив віце-прем'єр.

Арбузов додав: "У рамках державної програми активізації розвитку економіки, передбачено ряд проектів соціально-економічного розвитку та інноваційних проектів. Їх активізація дозволить повною мірою виконати доручення президента щодо активізації впровадження економічних реформ".

Одним з таких проектів, похвалився віце-премєр, є будівництва Дніпровської ГЕС

"Завершено перший етап програми, в результаті чого сформовано робочий орган з відбору пріоритетних проектів – фінансову кредитну раду. Також напрацьовану нормативно-правову базу, яка необхідна для побудови ефективного механізму розвитку та затвердження проектів", - підкреслив він.

Арбузов уточнив: "Радою вже затверджено три проекти, які ми маємо розглянути: два проекти розвитку транспортної інфраструктури у Вінниці та проект будівництва першої черги дніпровської ГАЕС. Зазначу, що цей проект – є найбільший у Європі за масштабами у галузі електроенергетики".

Зараз ви читаєте новину «В уряді думають над тим, як стимулювати українську економіку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути