субота, 09 січня 2016 04:17

В Україну їде представник Держдепу США з контролю над озброєннями

В Україну їде представник Держдепу США з контролю над озброєннями
geneva.usmission.gov

Помічник держсекретаря США, який очолює Бюро з питань контролю над озброєннями, перевірки та дотримання угод, Френк А. Роуз відвідає з триденним візитом Україну під час свого європейського турне, яке розпочинає в суботу.

Про це офіційно повідомив у п'ятницю Державний департамент США, передає "Укрінформ".

"18-20 січня помічник держсекретаря Роуз відвідає Київ, щоб провести переговори з офіційними особами в МСЗ, Державному космічному агентстві і РНБО України питань з космічної безпеки та інших тем, які становлять взаємний інтерес", - зазначається в повідомленні.

Помічник глави зовнішньополітичного відомства США також візьме участь у церемонії, присвяченій оновленню двосторонніх зв'язків в рамках роботи Центру зі зменшення ядерної небезпеки, яка пройде в Міністерстві оборони.

Європейське турне помічника держсекретаря США триватиме з 9 по 27 січня. У цей період він планує здійснити візити до Франції, Нідерландів, Німеччини, Італії, України, Фінляндії, Швеції, Естонії й Литви.

Раніше повідомлялося, що в бюджеті США передбачаються 658,185 мільйонів доларів на безпеку України, які можуть бути спрямовані, зокрема, на: проведення навчань, надання військового обладнання, летальної зброї оборонного характеру, логістичну підтримку, постачання та послуги, розвідувальну підтримку для збройних сил та структур національної безпеки України.

Зараз ви читаєте новину «В Україну їде представник Держдепу США з контролю над озброєннями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути