вівторок, 10 грудня 2013 06:55

В Україні небагато людей, яким потрібна "сильна рука" - експерт

В Україні небагато людей, яким потрібна "сильна рука" - експерт
Фото: gazeta.ru

Політтехнолог Тарас Березовець переконаний, що втрата громадянських свобод має компенсуватись іншими преференціями. Про це експерт розповів у коментарі Gazeta.ua.

"Янукович дав згоду на проведення круглого столу із колишніми президентами не заради мандату довіри. Люди у нас не підтримують такі варіанти (можливість силового вирішення кризової ситуації - Gazeta.ua). А відсоток громадян, яким потрібна "сильна рука", вже і не такий високий", - наголосив експерт.

Окрім того, він наголосив, що у випадку силового сценарію, влада має забезпечити певні преференції.

"Проблема в тому, що втрата громадянських свобод має компенсуватись іншими "цукерками". Наприклад, у вигляді економічних бонусів, яких у влади немає", - підкреслив він. "Невідомо, чи будуть ті кредити, про які так довго йшла мова. А якщо і так, то ніхто не знає за яких умов їх отримає Україна", - резюмував Березовець.

Нагадаємо, 9 грудня відбувся наступ на всі шість блокпостів, які встановили майданівці. Зокрема на вулицях Лютеранській, Грушевського і Банковій. Лідер ВО "Свободи" Олег Тягнибок повідомив, що на Майдані вже є силовики ФСБ і Росії. В цей день міліція штурмувала офіс партії "Батьківщина" та низку редакцій. Опозиційні сили разом із громадянами виступають проти дій влади. Вони створили наметове містечко на Майдані Незалежності у Києві. Серед їхніх вимог: відставка уряду Миколи Азарова, дострокові перевибори президента й Верховної Ради.

Зараз ви читаєте новину «В Україні небагато людей, яким потрібна "сильна рука" - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

100

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути