понеділок, 03 червня 2013 19:46

В УДАРі назвали причину поразки на виборах мера Василькова

В УДАРі назвали причину поразки на виборах мера Василькова
Віктор Чумак Фото: polittech.org

Опозиція не зробили все можливе для максимальної мобілізації своїх виборців у Василькові. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "ударівець" Віктор Чумак.

"Не треба з себе знімати провину. Бо однією із причин поразки стала низька явка. Вона завжди працює проти опозиції. На перевибори люди не дуже хочуть ходити. Крім того, маємо не високий рівень довіри до політиків серед населення. Зокрема спостерігаємо зневіру у місцевому самоврядуванні. Воно не настільки ефективне, аби люди пішли за нього боротися. Це ми бачимо не тільки по Василькову, а й по Києву", - зазначив він.

Політик звернув увагу, що у кандидатів Володимира Сабадаша та Сергій Сабова різниця - 240 голосів. "Українське законодавство може гарантувати чесний підрахунок такої кількості голосів? Теоретично так. Але вчора ми бачили, що були застосовані всі методи фальсифікації. Бюлетенів зникло більше, аніж виграв Сабадаш. Затримувалися люди з Броварів та Вишневого, які приїжджали голосувати. Те, що там гарантовано отримано чесний результат, під сумнівом. Ми фіксували порушення. Юристи аналізують скарги та матеріали. Потім будуть подаватися позови до суду", - зауважив Чумак.

Нардеп жалкує, що не вдалося домовитися із Валерієм Поповичем, який зайняв третє місце, бо його виборці проголосували б за Сабова.

За словами "ударівця", для того, аби такі ситуації не повторювалися, опозиція має "йти до громадян", спілкуватися з ними наживо, а не з екранів телевізорів.

Зараз ви читаєте новину «В УДАРі назвали причину поразки на виборах мера Василькова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

47

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути