понеділок, 22 квітня 2013 17:07

В УДАРі погрожують Арбузову кримінальними справами

В УДАРі погрожують Арбузову кримінальними справами
Сергій Арбузов. Фото: epravda.com.ua

В "УДАРі" здивовані висловлюваннями віце-прем'єра Сергія Арбузова в ефірі каналу ICTV на адресу партії та її лідера, та додають, що все одно "рано чи пізно недолугий уряд Азарова - Арбузова буде відправлений у відставку".

Про це повідомляє прес-служба партії.

В партії наголошують, що саме Арбузов вибудував та координує паралельну з системою держфінансів систему корупційних грошових потоків і відмивання з Держбюджету сотень мільйонів коштів в інтересах "сім'ї". Сьогодні в Україні корупційним податком обкладено кожен бізнес, тендерні кошти розподілені виключно в інтересах "своїх" - близьких, рідних та друзів, - наголошують в "УДАРі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Влада демонструє свої можливості" - експерт про підписання "виїзних" законів Януковичем

"Крім того, про чию  політичну зрілість чи незрілість може говорити пан Арбузов, який, працюючи в уряді, протежує, зокрема, великого "бізнесмена" Сергія Курченка?", - додали в прес-службі.

В "УДАРі"  зазначають, що діяльність Арбузова, Курченка та їх соратників повинна стати предметом розслідування правоохоронними органами. Зокрема, щодо причетності до  відмивання коштів з усіх "податкових ям", розкрадання ПДВ, контрабанди нафтопродуктів, знищення нафтопереробної галузі  України.  Також  слід з'ясувати за які гроші "молода команда", про яку ще вчора в країні не чули, сьогодні скуповує спортивні команди та медіа-активи, наголошують в партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Межигір'я", Янукович-письменник, генделики та Ургант - проти чого українці протестували минулого тижня

В "УДАРі" підкреслюють, щоб припинити подібну "діяльність" нинішнього Кабміну та його урядовців треба повалити цей режим і притягнути до відповідальності всіх, хто працює не в інтересах громадян України, а заради власного збагачення.

Зараз ви читаєте новину «В УДАРі погрожують Арбузову кримінальними справами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути