вівторок, 27 грудня 2011 11:54

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У СІЗО ще не думають над переведенням Тимошенко до колонії

У СІЗО ще не думають над переведенням Тимошенко до колонії

Питання перекладу екс-прем'єра України Юлії Тимошенко зі слідчого ізолятора в місце відбування покарання наразі не розглядається. Про це повідомили агентству в Державній пенітенціарній службі.

"Поки питання про переведення її (Тимошенко) із СІЗО не стоїть", - повідомив помічник голови Державної пенітенціарної служби Ігор Андрушко.

Разом із тим, Андрушко не зміг точно відповісти на запитання, де екс-прем'єр зустріне Новий рік: "Я не можу вам сказати, адже невідомо, що буде завтра".

Між тим, газета "Україна молода" з посиланням на джерела, наближені до Служби безпеки України, написала, що Тимошенко готуються етапувати в Качанівську жіночу колонію № 54 в Харкові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У пенітенціарній службі думають, в яку жіночу колонію відправити Тимошенко

Крім того, за даними видання, найближчими днями слідчі СБУ подадуть до суду подання про зміну запобіжного заходу Тимошенко з утримання під вартою на інший. "Процесуально необхідність утримувати Тимошенко в Лук'янівському СІЗО відпаде, і їй стануть готувати документи на "виписку" з ізолятора і переїзд до виправної колонії", - повідомляється в газеті.

Апеляційний суд Києва 23 грудня залишив у силі вирок Печерського районного суду, за яким Тимошенко засуджено на 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень при підписанні "газових контрактів" з Росією в 2009 році.

Захист екс-прем'єра заявив про намір подати скаргу до Європейського суду з прав людини на вирок щодо "газової справи", оминаючи касаційне оскарження в Україні.

Зараз ви читаєте новину «У СІЗО ще не думають над переведенням Тимошенко до колонії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути