пʼятниця, 13 вересня 2013 15:45

У ПР порадили Маркову стримувати емоції і вміти гідно програвати

У ПР порадили Маркову стримувати емоції і вміти гідно програвати
Михайло Чечетов. Фото: podrobnosti.ua

У Партії регіонів вважають, що Ігор Марков ображає своїх колег заявами про залякування всередині партії.

Про це у коментарі Gazeta.ua розповів "регіонал" Михайло Чечетов.

"Він ображає своїх друзів, колег. Тим паче це не відповідає дійсності, так не можна. Треба вміти, як кажуть, тримати удар. Умій гідно виграти і програвати. Розумію його стан, але хочеться побажати йому, щоб він стримував свої емоції. Судити про те, що відбувається в команді можуть люди, які хоча б кілька років у цій команді. А якщо ти на п'ять хвилин зайшов, що ти можеш знати про команду? Коли рішення прийнято, то його виконують всі. У цьому сила команди. У нас кожен здатний підпорядкувати свої інтереси інтересам команди", - розповів нардеп.

Чечетов зауважив, що Партія регіонів не причетна до позбавлення мандату Маркова, бо судовий процес ініціював екс-нардеп Юрій Кармазін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" не підтримують Маркова - нардеп Сухий

"Ми шкодуємо, що так сталося. З моральних міркувань, як державні люди, не можемо сьогодні критикувати і давити на суд. Оскільки це може закінчитись для нас сумно в Вільнюсі. Можемо зарубати всю європейську перспективу. Думаю, мою позицію підтримують 99% Партії регіонів. Якщо Марков буде апелювати, то нехай апелює всередині країни. Судитися зі своєю державою в закордонних судах не робить честі чоловіку", - заявив Чечетов.

Він не виключає, що Кармазін може подати до суду на інших нардепів.

"Кармазін може подати до суду на Яценюка, на керівництво "Батьківщини". Право це ніхто заборонити не може. Але хочу спростувати думку, що зараз, як конвеєр почнуть депутатів позбавляти мандата. Не думаю, що суд почне штампувати ці позови Кармазіна", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марков: "Я перейшов в опозицію до існуючого режиму"

Нагадаємо, 12 вересня за позовом екс-нардепа Юрія Кармазіна Вищий адміністративний суд зобов'язав ЦВК позбавити мандата депутата від Партії регіонів Ігоря Маркова. Сам Марков вважає, що його обвинувачення у фальсифікаціях на виборах пов'язані з тим, що він виступає проти євроінтеграції України й не має наміру голосувати за законопроекти, які сприяють підписанню Угоди про асоціацію з Європейським Союзом.

Зараз ви читаєте новину «У ПР порадили Маркову стримувати емоції і вміти гідно програвати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути