понеділок, 25 березня 2013 20:58

У ПР звинуватили "ударівців" у піарі на снігопадах

У ПР звинуватили "ударівців" у піарі на снігопадах
Фото: pro-vincia.com.ua

У Партії регіонів звинуватили представників опозиційного "УДАРу" у використанні екстремальних снігопадів для політичного піару. Про це йдеться у заяві прес-служби Партії регіонів, в якій стверджується, що "ударівці" у партійних жилетах помітили в тих місцях Києва, які вже були розчищені комунальними службами.

"Слід зазначити, що "ударівці" як один вийшли у партійних жилетах, тоді як конструктивні політичні сили працювали без всіляких "пізнавальних знаків", вважаючи такий піар недоречним", - говориться у заяві, автори якого нагадують, що керівники районів і міст робили все можливе, щоб у максимально короткі терміни розчистити дороги та магістралі від снігу, вирішити питання життєзабезпечення людей всім необхідним. Особливо - у Києві, який накрило екстремальним снігопадом.

"Це не "ударівці", а служби, які працювали цілодобово, організовані урядом і міською владою, розчистили 1200 кілометрів доріг і понад 2 тисячі кілометрів тротуарів, вивезли за 2 дні близько 10 тисяч тонн снігу, поновили рух громадського транспорту, забезпечили медичну допомогу, постачання багатомільйонного міста тощо", - підкреслюється у заяві прес-служби ПР.

"Ми добре розуміємо, що в такій екстремальній ситуації було допущено чимало помилок, були недоліки. Але життєдіяльність міста була забезпечена не говорунами, а владою!", - заявляють у правлячій партії та висловлюють вдячність представникам тих опозиційних сил, які "без цинічного політичного піару допомагали ліквідувати наслідки стихії".

Зараз ви читаєте новину «У ПР звинуватили "ударівців" у піарі на снігопадах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути