четвер, 10 листопада 2011 17:30

У Партії регіонів вважають, що українців від морального занепаду врятує лише церква

У Партії регіонів вважають, що українців від морального занепаду врятує лише церква

Член парламентської фракції Партії  регіонів, представник президента України у Верховній Раді Юрій Мірошниченко переконаний, що сьогодні лише церква зможе врятувати людей від занепаду моральних цінностей та сприяти духовному відродженню нації.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, про це він сказав під час парламентських слухань щодо питання суспільної моралі.

"Сьогодні ані сім'я, ані освітні заклади, ані колективи колег, де людина проводить переважну частину свого життя, не виконують в повному обсязі роль формування і підтримки духовного стрижня в житті людини", - зауважив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корупціонери бояться лише кулі - "Свобода" пропонує дозволити продаж зброї

Мірошниченко додав, що система ціннісних координат "що є добре, а що - погано" часто виникає і закріплюється у людини під впливом аморальних прикладів на вулиці, агресивних або розпусних продуктів масової культури, фільмів та передач.

"Чи має суспільство такий інститут, що міг би виконати роль духовного поводиря української нації, коли інші суспільні і державні інститути не можуть ефективно протистояти навалі моральної деградації? На моє переконання, є такий суспільний інститут – це церква. Вона єдина, хто може врятувати від "духовного Чорнобилю", - зазначив регіонал.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів вважають, що українців від морального занепаду врятує лише церква». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути