пʼятниця, 18 квітня 2014 00:00

У відносинах з Росією пора проявити характер — Геращенко

У відносинах з Росією пора проявити характер — Геращенко
Ірина Геращенко. Фото: dzvin.org

Українській дипломатії пора проявити твердий, войовничий характер на міжнародних переговорах і поставити Росію на місце.

Про це в ефірі 5 каналу заявила народний депутат від фракції "УДАРу" Ірина Геращенко.

Політик, зокрема, зазначила, що на сьогоднішній прес-конференції президент РФ Володимир Путін демонстрував презирство до України, її державності та суверенітету.

"Це - той фон, який свідчить про жорстку позицію Росії під час сьогоднішніх переговорів у Женеві. Путін обрав головною метою свого президентства створення нового СРСР, де Україні відведено місце перлини", - підкреслила Геращенко.

На її переконання, в такій ситуації наша країна повинна проявити характер.

"Зазвичай українська дипломатія була м'якою, не войовничою. Сьогодні ми опинилися в ситуації, коли треба проявити характер. Дуже важливо жорстко дипломатичною мовою захищати інтереси країни", - пояснила депутат.

Вона додала, що світу необхідно надати чіткі факти брехні Російської Федерації і вказати останній на її власні проблеми.

"Росія посідає перше місце в світі за багатьма позиціями, зокрема, за дитячим алкоголізмом, ранньою смертністю, кількістю суїцидів, абортів, хворих на туберкульоз. Президенту Путіну варто зайнятися внутрішніми проблемами і захистити російськомовне населення у своїй країні", - підсумувала Геращенко.

Зараз ви читаєте новину «У відносинах з Росією пора проявити характер — Геращенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути