неділя, 09 вересня 2012 11:34

В окружкомі на Харківщині зареєстрована представниця "Єдиної Росії"

В окружкомі на Харківщині зареєстрована представниця "Єдиної Росії"
Не всі члени комісій знають, які партії представляють за документом. Фото: polityka.kharkiv.ua

В окружній виборчий комісії №180 (центр Золочів, Харківщина) одна з членів комісії заявила, що є представником російської політичної сили "Єдина Росія".

Про це вона сказала під час чергового засідання, на якому новозамінені члени комісії від маловідомих партій прийняли присягу.

"За вимогою кандидата в депутати від Об'єднаної опозиції Анатолія Дмитрієва, голова ОВК Тетяна Саввова попросила  членів комісії, що присягають, назвати партію, яку новобранці презентують. Так, на питання головуючої, Ольга Лобова, яка є за документами ЦВК представником партії "Русь єдина" гордо заявила: "Єдина Росія"!, - розповідає політолог Геннадій Григоренко. - Ще дві представниці, Світлана Гончаренко від "Союзу анархістів України" та Світлана Завадська, "Народно-трудовий союз України", назвали себе презентантами Партії регіонів в ОВК. Тобто, з урахуванням "регіоналки" Ольги Асєєвой, їх стало за особистою самоідентифікацією – троє. На щастя, інші рекрути в члени ОВК вміли читати: перед кожним з них на столі лежала роздруківка списку членів даної комісії, тому майже без помилок, назвали політичні сили які вони "презентують".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Черкащині двоє голів ОВК заявили, що не знають хто їх вписав у списки партій від яких вони призначені

Представники політичних партій, присутніх на засіданні, засипали головуючу своїми скаргами.

"... Жіночка зараз представилася, що вона є представником "Єдиної Росії". В Україні така партія, "на жаль", незареєстрована. Це в Росії є така партія, це зовсім різні партії. І друге питання. Наскільки я розумію тут два члени Партії регіонів присутні..., ми залишаємо за собою право звернутися до ЦВК з цього приводу", - зазначив уповноважений від партії "Батьківщина" Валерій Рижанков.

На що голова ОВК відповіла, що жінки "просто хвилюються", так як вони "в перший раз".

Голова Золочівської "Комуністичної партії України" Марія Борох заявила: "...ми дивимося, що люди з "регіонів", з "регіонів" усі, а партії зовсім другі...".

Заміна представників партій відбулася з причин їх відсутності на першому та на другому засіданнях ОВК №180. Загалом, в окружній виборчій комісії відбулася заміна дев'ятьох членів комісії з вісімнадцяти призначених постановою ЦВК.


Зараз ви читаєте новину «В окружкомі на Харківщині зареєстрована представниця "Єдиної Росії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути