середа, 25 листопада 2015 14:26

В "Народному фронті" впевнені, що місія ЄС буде задоволена "домашнім завданням" уряду

В "Народному фронті" впевнені, що місія ЄС буде задоволена "домашнім завданням" уряду
Фото: tsn.ua

Народні депутати, які заявляють про нібито проросійське спрямування Уряду Арсенія Яценюка, працюють проти своєї країни.

Про це заявив голова фракції "Народний фронт" у парламенті Максим Бурбак, виступаючи на брифінгу.

"Цей Уряд навіть не з нуля, з мінусу, у неймовірно стислі терміни відновив армію, забезпечив її всім необхідним", - зазначив він.

"Сьогодні виділяються понад 5% ВВП на фінансування обороноздатності нашої країни. Армія вже не гола і боса, якою була минулого року, одягнута, озброєна і сильна. І тепер Путін і Росія розуміє, що наступ на Україну неможливий і він отримає гідну відсіч від наших Збройних Сил", - наголосив Бурбак.

Він заявив, що під керівництвом Яценюка уряд вперше за роки незалежності здолав монополію РФ на поставки енергоресурсів в Україну.

"Частка енергоресурсів в українському імпорті з РФ у першому півріччі 2015-го впала до 44,9%. А сьогодні ми почули, що Росія припинила поставки газу в Україну не тому, що ми не дали гроші, а тому, що нам він непотрібен", - підкреслив представник "Народного фронту".

"Ми закачали 17 млрд. кубометрів газу в наші газосховища, і завдячуючи позиції наших західних партнерів отримуємо газ по реверсу із Західної Європи", - зазначив Бурбак.

Голова фракції також нагадав , що уряд Яценюка максимально наблизив українців до безвізового режиму з країнами ЄС. Парламент прийняв всі законопроекти, необхідні для лібералізації візового режиму.

"Впевнений, що моніторингова місія ЄС підтвердить, що "домашнє завдання" урядом Яценюка виконане", - підкреслив він.

Бурбак наголосив, що фракціям коаліції необхідно зустрітись разом з президентом, прем'єр-міністром та головою Верховної Ради і обговорити питання переформатування уряду та питання впровадження необхідних реформ.

Зараз ви читаєте новину «В "Народному фронті" впевнені, що місія ЄС буде задоволена "домашнім завданням" уряду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути