вівторок, 22 квітня 2014 12:09

В мережі з'явились фото російських медалей "За возвращение Крыма"
6

Фото: Facebook

В мережі Інтернет з'явилося фото медалей Російської Федерації "За возвращение Крыма".

Про це повідомляється в мережі Facebook.

Чітко видно, що на медалі Міноборони Російської Федерації вказало термін проведення операції: 20.02.2014 - 18.03.2014 року.

Компанія-виробник держнагород Російської Федерації ТОВ "Лента"2 квітня 2014 відзвітувало, як оперативно вони виконали це замовлення Міноборони Росії, яке вважається терміновим.

"Для російських же політиків необхідно давати пояснення, чому офіційна дата початку операції "За повернення Криму" саме 20 лютого 2014: не відповідає словами глави РФ про те, що Росія не готувалася до приєднання Криму, і прийняла дане рішення лише після отримання даних про настрій місцевих жителів після "повалення легітимного президента України В. Януковича" (22 лютого); як з позиції міжнародного права початок операції РФ в АРК 20 лютого, коли в країні ще був діючий президент - Віктор Янукович", - йдеться в групі "Типичный Киев".

Таким чином, можна зробити висновок, що офіційно Кремль почав анексію Криму ще за президентства Януковича - і це головний висновок, що виходить з документа - медалі "За повернення Криму" з датою 20 лютого 2014.

 

Зараз ви читаєте новину «В мережі з'явились фото російських медалей "За возвращение Крыма"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути