середа, 24 серпня 2016 14:16

У Латвії вивчатимуть офшори, з яких могли нараховувати хабарі підопічним Насірова

У Латвії вивчатимуть офшори, з яких могли нараховувати хабарі підопічним Насірова
rbc.ua

У Латвії відповідні органи розслідуватимуть рахунки компаній "Iris Assets Limited" і "Abital LP", з яких могли нараховуватись хабарі працівникам Державної фіскальної служби.

Про це йдеться в ухвалі Соломянського райсуду м.Києва від 15 серпня.

"Посадові особи ДФС України та Київської митниці ДФС України отримують неправомірну вигоду від суб`єктів зовнішньоекономічної діяльності - імпортерів за здійснення неналежного митного контролю товарів, що імпортуються. З метою сприяння у розмитненні ввезених на територію України товарів за ставками ввізного мита, нижчими від встановлених.

Неправомірна вигода перераховується за допомогою системи грошових переказів SWIFT з використанням кореспондентських рахунків провідних банків світу на рахунки компаній-нерезидентів, що зареєстровані на території офшорних юрисдикцій. Вони контролюються посадовими особами ДФС України та особами з їх близького оточення, в т.ч. "ABITAL LP" та "IRIS ASSETS LIMITED"", - йдеться в ухвалі.ї

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Насіров розповів, коли подасть електронну декларацію

Нагадаємо, у голови ДФС Романа Насірова знайшли дві квартири у Лондоні, а також британську фірму "Altis ltd", якою володіє його дружина – Катерина Глімбовська. У декларації за 2014 рік Насіров не вказав майно.

Зараз ви читаєте новину «У Латвії вивчатимуть офшори, з яких могли нараховувати хабарі підопічним Насірова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути